Mei 2023

Betreft: Wijziging verkoopvoorwaarden

Beste Klant,
Met dit schrijven stellen wij u op de hoogte van enige wijzigingen in onze verkoopvoorwaarden.
Als Technisch Bureau Paul Julien & co. BV zijn wij al vele jaren leverancier van diverse technische producten. Wij zijn vertegenwoordiger voor de buitenlandse leveranciers van deze producten. Helaas worden wij in steeds grotere mate geconfronteerd met hoge transport- en verpakkingskosten bij het verkrijgen van deze producten. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om vanaf 1 juli 2023 te stoppen met franco zendingen en tevens vervalt de betalingskorting van 2% bij betalingen binnen 8 dagen.
Indien u de verzending door ons laat verzorgen zullen wij dit doen onder Incoterm DAP waarbij we de verzendkosten in rekening brengen op de factuur. Wij werken thans met de vervoerders GLS en UPS voor pakketzendingen en Mainfreight voor pallet zendingen. De kosten van het transport zijn afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van de zendingen en zijn bij niet-voorraadartikelen pas bekend op het moment van aankomst in ons bedrijf.
Uiteraard kunt u ook kiezen voor verzending op uw eigen transport account of voor een pick-up bij ons bedrijf in Apeldoorn. In die gevallen wijzigt de Incoterm naar Ex Works. U kunt uw voorkeuren voor verzending aangeven bij uw bestellingen.
Afspraken in reeds bevestigde orders die na 1 juli 2023 worden geleverd zullen wij uiteraard in stand houden. Overige verkoopvoorwaarden, zoals u deze van ons gewend bent, wijzigen niet.
Wij bedanken u voor het vertrouwen in ons bedrijf en rekenen op een prettige voortzetting van onze samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Erik Wolf
Ceo

Kennisgeving met betrekking tot de algemene verordening gegevensbescherming (GDPR).

De naam en functietitel van de contactpersoon van bedrijven die zaken doen met ons bedrijf zullen worden geregistreerd in ons ERP-systeem met uitsluitend het doel handel te drijven tussen onze bedrijven. Wij delen deze informatie niet met andere entiteiten zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt contact met ons opnemen in het geval dat u de geregistreerde informatie wilt verwijderen.