Kennisgeving met betrekking tot de algemene verordening gegevensbescherming (GDPR).

De naam en functietitel van de contactpersoon van bedrijven die zaken doen met ons bedrijf zullen worden geregistreerd in ons ERP-systeem met uitsluitend het doel handel te drijven tussen onze bedrijven. Wij delen deze informatie niet met andere entiteiten zonder uw voorafgaande toestemming. U kunt contact met ons opnemen in het geval dat u de geregistreerde informatie wilt verwijderen.

  

Vernieuwing programma Quick kartelapparaten

Wij zijn trots aan te mogen kondigen dat het programma van Quick Tooling is aangepast en  uitgebreid.
Vanaf heden worden alle nieuwe kartelapparaten voorzien van hardmetalen loopbussen. Dit met als voordeel langere levensduur.
De oude modellen kunnen op aanvraag nog geleverd worden (zolang de voorraad strekt).

Naast de standaard geslepen frezen en de Q-DUR uitvoering zijn inmiddels ook andere  speciaal bewerkte frezen beschikbaar.
TiN, TiCN, TiAIN, Tenifer.
Door deze wijzigingen hebben wij onze tariefstructuur aangepast, waardoor wij de frezen tegen gunstiger tarieven kunnen aanbieden.

Daarnaast is ons leverprogramma uitgebreid met nieuwe modellen drukkartelapparaten.

 

Indien u vragen heeft over kartelapparaten en/of frezen horen wij graag van u.

 

 

Nieuwe Stahlschluessel (2016) is uit!

De nieuwe boeken en CD-roms zijn vanaf heden te bestellen.
Online abonnementen zijn ook beschikbaar, aanmelden via de website van Stahlschluessel.
Als u hierover vragen heeft horen wij uiteraard graag van u.


 

Nieuwe website Paul Julien & co bv

Met genoegen presenteren wij u onze vernieuwde website.
Door de grote variëteit in ons producten assortiment en de samenwerking met onze leveranciers, heeft het helaas wat langer geduurd voordat we opnieuw “online” konden gaan maar nu is het dan zover.
Met onze vernieuwde website proberen wij u nog meer van dienst te zijn bij het maken van keuzes uit ons uitgebreide pakket. Zo kunt u met diverse filterfuncties uw selectie verfijnen hetgeen het zoeken naar het juiste product vergemakkelijkt.
Uiteraard is het niet mogelijk om elke technische toepassing uit te selecteren maar daarvoor zijn wij graag bereid om u telefonisch te woord te staan om samen met u tot een juiste technische oplossing te komen.
Mocht u om welke reden dan ook opmerkingen hebben over onze website dan juichen wij uw feedback alleen maar toe.

 

Nieuwe directeur Paul Julien & co bv

Per 1 mei 2014 is Erik Wolf aangesteld als directeur voor Paul Julien & co bv. Erik heeft jarenlange ervaring op managementniveau bij diverse grote organisaties in Nederland. In de afgelopen jaren heeft hij als projectleider voor onze ondernemingen gewerkt en is hij “klaargestoomd” voor deze nieuwe stap in zijn loopbaan. Erik heeft alle directeurstaken van de eigenaar Peter Tak overgenomen hetgeen niet wegneemt dat Peter gewoon betrokken blijft bij de organisatie.
Wij wensen Erik veel succes toe bij zijn nieuwe verantwoordelijkheid.

 

  

Nieuwtjes

Wist u al dat ons verkoopteam is uitgebreid met Irma van der Haar. Als geroutineerd verkoop- assistente is zij prima in staat om u behulpzaam te zijn bij al uw bestellingen. Tevens assisteert zij bij het verkrijgen van noodzakelijk technisch advies op basis van uw aanvragen.

Wist u al dat onze administratie is aangevuld met Marit Bomert. Na een langdurige periode van ziekte hebben wij afscheid moeten nemen van Ria van de Braak. Zij is vervangen door Marit die in samenwerking met Ingrid Havekes onze administratie verder regelt.

Wist u al dat wij de laatste voorraden van onderdelen voor de Unicum Slijpmachines hebben opgekocht. Zoals wellicht bekend heeft Paul Julien in het verleden de onverwoestbare Unicum slijpmachines op de markt gebracht. De productie van deze machines is al vele jaren geleden gestopt maar veel van deze machines zijn door hun degelijkheid nog steeds in gebruik. Vandaar dat wij in 2014 alle nog aanwezige voorraden van onderdelen hebben opgekocht om de aan slijtage leidende onderdelen te kunnen vervangen. Uiteraard zijn ook de slijpstenen voor deze machines nog steeds beschikbaar.

Wist u al dat wij ook distributeur zijn voor Nill+Ritz graveermachines. Deze computer gestuurde graveermachines blinken uit in hun precisie, snelheid en veelzijdigheid.

Wist u al dat wij op onze locatie uitstekende koffie hebben. Mocht u behoefte hebben aan een gesprek op een van onze specialiteitsgebieden dan bent u (op afspraak) van harte welkom.